Specialist in het ontwikkelen van sociaal - commerciële food - horeca concepten
Ik ben op jonge leeftijd gestart met sociaal ondernemen. Gedreven door mijn missie het verbinden van de culturen in de stad middels nieuwe keukens, beelden en verhalen sloeg ik bruggen. Hiernaast ben ik een foody, creatief, een wereldverbeteraar, commercieel en enthousiast. Ik ben opgegroeid in meerdere culturen en kan mij daarom goed inleven in de behoefte van diverse groepen. Ik draag met mijn projecten bij aan een duurzamere en inclusievere samenleving.
Unieke commerciële concepten en projecten met een verhaal
Ik zie een nieuwe wereld, de nieuwe generatie wereldburgers. Voorkeuren zoals gezonde lifestyle, missie, visie, het verhaal waar ze mee geïdentificeerd willen worden, zijn niet meer bepaald door afkomst, geografische ligging maar een bewust gekozen levensstijl. Ik kijk graag over grenzen heen en zie kansen en mogelijkheden voor en door de nieuwe Nederlanders, nieuwe Markten, Trends & Producten. Ik zie grenzeloze mogelijkheden om bedrijven, concepten, projecten beter af te stemmen op de veranderende wereld, een betere, mooiere en schonere wereld. Ik ervaar al jaren het succes van mijn missie door het ontwikkelen van 'out of the box', unieke en spraakmakende concepten.
1993 - 2007 & 2012: Sorgh & Hoop
beleving: een avondje uit in de tropen
Restaurant-Workshops -Club - Cultuurkrant
1997 - 2001 : Kerrie & Koriander
beleving: koloniale tijden in Azië.
Galerie – Restaurant – Lunchroom - Winkel
2014-heden: Nieuwe activiteiten Sorgh & Hoop:
Sorgh & Hoop Kook-Cultuurboek
Hilarische persoonlijke anekdotes over de migratie van de Surinaamse groep nieuwe Nederlanders en de geschiedenis van Suriname verteld door Surinaamse tantes.
Dit in combinatie met snel en gezond Surinaams koken met 3 authentieke Surinaamse kruidenpasta's en recepten voor iedereen met een overvolle agenda. Ook vind je in het boek het antwoord op de vraag wie de 'echte' Surinamer is.
Sorgh & Hoop Surinaamse kooklijn met een verhaal te koop bij alle Jumbo's
Vegan en natuurlijke Surinaamse kruidenpasta's, rubs, salsa's en rotiewrap ontwikkeld om gezond & snel Surinaams te koken zonder uren in de keuken te staan. Puur & eerlijk zijn zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.
Kook nu vegetarische, vis of vlees gerechten met smaken van daar en producten van hier..
Een van onze projecten:
Caribische verhalen, eten, dansen en sjansen vanaf 12.00 uur op zaterdag 27 juli, 2019 in de Doelenstudio aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Verbinding staat centraal. Dit betekent Caribische verhalen, ‘latin grooves’ salsa workshops, proeverijen met de kruidenpasta’s van Sorgh & Hoop en kookworkshops. De aangrenzende tentoonstelling Caribbean Ties van het Museon in Den Haag informeert je over het Caribisch erfgoed toen en nu en vertelt je verhalen die je nog niet hebt gehoord.
© Kruiden & Klompen 2018 - sandra@kruidenenklompen.nl - +31 6 3086 5240